top of page
Titel AMUSE.png

AMUSE is de muzikale voorstelling van Harm Jan. In 2015 is AMUSE 'live' gegaan en sindsdien is hij al tientallen keren gespeeld voor (muziek)verenigingen, jubilea en door Harm Jan zelf georganiseerde avonden. "Ik kreeg al jaren de vraag wanneer ik mijn eigen concert of juist cabaretvoorstelling ging geven. Ik heb altijd de boot afgehouden, totdat ik ontdekte dat ik beiden kan combineren tot een nieuw concept. Dat heb ik ontwikkeld tot de voorstelling AMUSE." AMUSE is een cocktail van een concert en cabaret voor iedereen die van muziek houdt.

 

Bekijk hieronder het item dat RTV Baarn maakte over AMUSE.

Inhoud

AMUSE gaat over muziek in al zijn facetten: het emotioneert, zet mensen aan het denken en brengt ze bij elkaar. Het vak van componist is de rode draad in het verhaal. "Componist zijn intrigeert, maar wordt ook heel vaak verkeerd begrepen. Het is een zegen en een vloek tegelijk. In AMUSE hoop ik mensen een beetje wegwijs te maken in mijn wereld." 

AMUSE is een intieme voorstelling met muziek, afgewisseld met persoonlijke verhalen over de waarde van muziek, over improviseren, over de worsteling van het componeren, over het verleiden van de muze en nog veel meer. Harm Jan doet dit op orgel, piano en andere instrumenten. Alle muziek is door Harm Jan gecomponeerd of wordt tijdens de avond geïmproviseerd. AMUSE is nieuw, maar zeker ook herkenbaar en toegankelijk.

Wil je meer achtergrond informatie? Bekijk dan hier de krantenartikelen die over AMUSE verschenen zijn in o.a. het Nederlands Dagblad en de Amersfoortse Courant.

bottom of page